The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye intibak ve tatminkâr paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sessiz Kanatlı Yangın Kapıları: Yalnızca kanatlı yangın bapları, yangının yayılmasını engellemek ve oda veya bölme arasındaki geçişi kapatmak derunin kullanılır.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele hileınan yasalı prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği de konum hileır.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın çabucak dahi kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını benzemek gerekir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı ivedi çıkış muhtevain kullanılacaksa o gün zaruri koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Baplarımızda aksesuar olarak standart panik bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli kanat, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi sinein yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı adına çatı kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için bağırsakgestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna bağlı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın çıkış kapıları, yangın eminği açısından ciddi bir unsurdur ve yangın sırasında insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan Yangın Kapısı boşaltma edilmesine yardımcı olurlar.

Bina bağırsaklerinde cam yahut metal sandık olan elan rahat ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Report this wiki page